HABERLER

Biyogüvenlik Kanunu

10531

 

 

BİYOGÜVENLİK KANUNU

 

 

Kanun Numarası   &nbs ... devamı

7 yıl önce 4871 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Analizlerine Yeni Düzenleme!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Ulusal Gıda Referans Laboratuvar Müdürlüğü Yönetmelik taslağını gör&# ... devamı

7 yıl önce 5621 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Tağşişler

Taze Süt: Günlük süt uygun şartlarda muhafaza edilmez ise tazeliğini kaybeder, üreticiler süte ... devamı

7 yıl önce 15786 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tuza Yakın Takip

Tarım ve Orman Bakanlığınca yapılan çalışmayla yıl sonundan itibaren hazır ambalajlı gıdalarda tuz miktarlarının belirti ... devamı

7 yıl önce 4643 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Beyaz Et Tesislerinde Hijyen, Sanitasyon ve GMP'nin önemi

HİYJENİN ÖNEMİ Hijyen, işletmeye kar, zaman ve prestij açısından sağladığı bütün avantajlara rağmen ... devamı

7 yıl önce 6116 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ambalaj Malzemeleri Ve Ambalaj Malzemeleri İle İlgili Yasal Düzenlemeler

Ambalajlama; gıdanın depolanması, raf ömrü ve tüketiciye ulaşması anına kadar uygun koşullar altında saklanabi ... devamı

7 yıl önce 51553 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Üretim Tesislerindeki Ortam Havasının Önemi

Sağlıklı bir ortamda üretim sağlayabilmek için ozon, uv gibi sistemler kullanılmaktadır. ... devamı

7 yıl önce 5928 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Sağlık Bakanlığı Kozmetikler Şube Müdürlüğü duyurusu

"Bakanlığımızca Avrupa Birliği Mevzuat Uy ... devamı

7 yıl önce 42834 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme olayı, halk arasında daha çok küf adıyla bilinse de aslında mantarlar küflenme görünt& ... devamı

7 yıl önce 31586 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

"Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler" yazı dizimizin ilk bölümünde  Salmonella spp., E. ... devamı

7 yıl önce 19648 Okunma Mikrobiyolojik Analiz