... devamı
Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar ... devamı
Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı ve Membran Filtreleme Yöntemi ... devamı
Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salça haberlerine y ... devamı
Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları ... devamı
İş Hijyeni Testi, Personel Hijyeni Testi, 10 Sorudan ibaret kurumsal firmalar için. ... devamı
Gıda Katkı Maddeleri ... devamı
Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur? ... devamı
Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı
Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı
Gıdanın kalitesini ve tazeliğini korumada seçilen ambalajın veya ambalaj teknolojisinin gıdaya uygunluğu büyük önem taşımakta ... devamı