HABERLER

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar ... devamı

6 yıl önce 34107 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı

Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı ve Membran Filtreleme Yöntemi ... devamı

6 yıl önce 8233 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salça haberlerine y ... devamı

6 yıl önce 5554 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları ... devamı

6 yıl önce 28212 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İş Hijyeni Değerlendirme Testi

İş Hijyeni Testi, Personel Hijyeni Testi, 10 Sorudan ibaret kurumsal firmalar için. ... devamı

6 yıl önce 25192 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur? ... devamı

6 yıl önce 29875 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

7 yıl önce 13792 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

7 yıl önce 18489 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (2. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

7 yıl önce 10203 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Aktif Ambalajlama Teknolojisi

Gıdanın kalitesini ve tazeliğini korumada seçilen ambalajın veya ambalaj teknolojisinin gıdaya uygunluğu büyük önem taşımakta ... devamı

7 yıl önce 20709 Okunma Mikrobiyolojik Analiz