peynir üretimde yardımcı starter kültür mayaları, peynirdeki mayalar, yardımcı starter kültür, peynir üretimi mikrobiyolojisi ... devamı
akıllı ambalaj nedir, akıllı etiket nedir, akıllı ambalaj teknolojisi, akıllı ambalajlarda mikrobiyoloji, mikrobiyolojik koru ... devamı
mantar üretimi, kültür mantarı üretimi, mantar kompost içeriği, mantar kompostu nasıl hazırlanır, mantar kompostundaki bakter ... devamı
cca besiyeri, cca kromojenik agar, e. ... devamı
biyofilm, biofilm, biyofilm nedir, biyofilm nerede görülür, biyofilmin etkisi nedir, biyofilm temizliği, biyofilm nasıl önlen ... devamı
Chromogenic Agar for Vancomycin-Resistant Enterococcus (VRE) besiyeri Vancomycin – Dirençli Enterokok tespit etmek için Co ... devamı
Raf ömrü analizi, raf ömrü nedir, gıdalarda raf ömrü, gıda koruyucuları, bitkisel koruyucu, gıdalarda bozulma etkenleri, raf ... devamı
Staphylococcus Chromogenic Agar (SCA), Stafilokok analizi, S. aureus, S. xylosus, S. saprophyticus, S. ... devamı
Heterotrofik bakteri nedir, Heterotrofik bakteri analizi, Heterotrofik bakteri, şebeke suyu, su analizi, Heterotrofik bakteri ... devamı
şarap mayası, şarap bakterisi, şarap analizi, şarap mikrobiyolojisi, şarap testi, bozuk şarap, Saccharomyces cerevisiae, şara ... devamı
biradaki bakteriler, bira mayası, bira bozulması, bira analizi, biradaki mikroogranizmalar, saccharomyces, bira besiyeri, bir ... devamı
Enterococcus analizi, Enterekok analizi, Enterobacteriaceae analizi, Enterokok Enterobacteriaceae karşılaştırması, Mikrobiyol ... devamı