Yaygın kullanım alanına sahip ve Latince ismi ‘’Salvia Oficinalis’’ olan adaçayı, ballıbabagillerden; özellikle Akdeniz bölge ... devamı
Hemen her mevsim tüketilen ve ismi de en fazla telaffuz edilen şifalı bitkilerden olan, gerek çay gerekse de marmelat olarak ... devamı
Helal gıda; çiftlikten çatala tümüyle İslâmî kurallara uygun olarak hazırlanan gıdayı ifade eder. ... devamı
Şalgam suyu; ülkemize özgü, laktik asit fermantasyonu ile üretilen, kırmızı renkli, bulanık ve ekşi lezzetli bir içecektir. ... devamı
TÜRK GIDA KODEKSİ BAHARAT TEBLİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Resmi Gazete: 10.04. ... devamı
Sağlıklı bir vücut için, en önemli etken yeterli ve dengeli yani, sağlıklı beslenmektir. ... devamı
Dilimlenebilir yarı sert peynirler grubundan olan kaşar peyniri ülkemizde beyaz peynirden sonra en fazla üretilen ve sevilere ... devamı
Su, canlıların hayatını sürdürmesi için gerekli olan ve bu sebeple hayati önem taşıyan, dünya üzerindeki en mucizevi maddedir ... devamı
İyi kaliteli bir salça ancak; dalında tam olarak olgunlaşmış, sağlıklı ve olabildiğince kırmızı renkli domateslerden elde edi ... devamı
UV ışınları ortam havasının gerek dezenfeksiyon, gerekse de sterilizasyonu için kullanılabilir. ... devamı
İnsanlarda Listeria Monocytogenes Enfeksiyonu ... devamı
Baharatlarda Rutubet Miktarı Tayini (Toluen Metodu) ... devamı