Hizmet ister birkaç kişilik, isterse binlerce kişilik olsun, servis edilecek her yemeğin belli bir standarda uygun ve kalitel ... devamı
Özellikle sonbahar aylarında hazırlanan kavurma, tüm yıl boyunca tüketilmektedir. ... devamı
7’den 70’e hemen herkesin severek tükettiği bir gıda olan bisküvi, tahıl unu veya unları içine çeşitli maddelerin belirli ora ... devamı
Tuzlama, ateşte pişirme ve dumanlama, konserve yapımı gibi yöntemler gıdaları korumanın yanı sıra, gıdaya farklı bir lezzet v ... devamı
Lokumun sade, meyveli, kaymaklı vb. ... devamı
Aspergillus türleri, hem birincil hem ikincil metabolitleri ola aflatoksin üretimi nedeniyle ticari önemi en büyük olan manta ... devamı
Çikolata hamurunun yapımını beş ana başlık altında toplayabiliriz. ... devamı
Meyve suyu üretiminde dikkat edilmesi gerekenler, meyve suları, meyve suyu analizleri, meyve suyundaki bakteriler, meyvesuyu ... devamı
gıda kaynaklı zehirlenme ve enfeksiyonları önlemek, halk sağlığını korumak, mikroorganizmaların gıdalarda bozulma yapmasını ö ... devamı
Escherichia coli O104: H4 (STEC O104:H4) memelilerin alt bağırsaklarında yaşayan, E. ... devamı
Sütte somatik hücre meme iltihabının özellikle gizli mastitisin bir göstergesidir. ... devamı
Nişasta, özellikle et ürünlerinde jöle maddelerinin dışarı taşmasını engellemek, ürünün stabilitesini arttırmak için kullanıl ... devamı