HABERLER

Gıdalarda Kimyasal Tehlikeler

Gıdalarda bulunan kimyasal kirlilik genellikle makroşimik ve mikroşimik olmak üzere iki gruba ayrılır. ... devamı

15 yıl önce 25280 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarada Biyolojik ve Fiziksel Tehlikeler

Gıdalarda bulunan en büyük risklerden iki tanesi de biyolojik ve fiziksel risklerdir. ... devamı

15 yıl önce 31726 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tehlikeler ve Risk Analizleri

Gıda maddesinde oluşması muhtemel tehlikelerin boyutu ve şiddeti (olasılık düzeyi)’ne Risk denilmektedir. ... devamı

15 yıl önce 37924 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tarladan Çatala Gıda Güvenliği

ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin amacı, tükettiğimiz ürünlerin "tarladan çatala kadar" güvenilir ve sağlıklı bir ş ... devamı

15 yıl önce 12944 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Domuz Gribi

Domuz gribi influenza ailesinden pandemik H1N1 virüsüdür. ... devamı

15 yıl önce 7016 Okunma Diğer Ürünler

IFS ve EUROGAP

IFS, Fransız (FCD) ve Alman (HDE) gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları bir gıda güvenliği standardıdır. ... devamı

15 yıl önce 6560 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

BRC Standartları

BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş ... devamı

15 yıl önce 11715 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küf Sayımı / Direk Ekim Metodu

küf analizi, küf bakteri, küf mikrobiyolojik analizi, küf sayımı, küf analiz metodu, küf ekim yöntemi ... devamı

15 yıl önce 10936 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak ... devamı

15 yıl önce 8486 Okunma Diğer Ürünler

Numune Hazırlama ve Homojenize Etme

Gıda analizleri için numune hazırlama rehberi ... devamı

15 yıl önce 14787 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Staphylococcus Cinsi Bakteriler

Staphylococcus bakterilerinin çeşitleri, ideal yaşama ve üreme koşulları ve analzileri hakkında bilgi ... devamı

15 yıl önce 21242 Okunma Mikrobiyolojik Analiz