İklim Değişikliğinin Gıda Hijyeni Üzerindeki EtkileriMikrobiyal Kontaminasyon Riskinin Artışı... devamı
Bir MSDS belgesi şu bilgileri içerir:Kimyasal Maddenin Tanımı: Ürünün adı, kimyas ... devamı
1. ... devamı
Temizlik Validasyonu Nedir?Temizlik validasyonu, süt ve süt ürünleri üreten işletmelerde ... devamı
Temizlik Validasyonu ile Elde Edilen Kazanımlar Gıda Güvenliği: Mikroorganizma, alerjen veya kimyasal kalıntı ... devamı
Gıda sektöründe ürünlerin raf ömrünü uzatmak, hem üretici hem de tüketici aç ... devamı
Gıdaların mikrobiyolojik olarak bozulması, çeşitli mikroorganizmaların (bakteriler, küfler ve maya gibi) gıda i ... devamı
Natamisin Nedir ve Neden Tehlikeli? Natamisin, küf ve maya oluşumunu önlemek amacıyla gıdalarda koruyucu olara ... devamı
DiaNatura Base, içerdiği doğal antioksidan etkinlik sayesinde gıdaların bozulmasını geciktiriyor ve daha uzun süre ... devamı
Meyve ve Sebze Yıkamada Klordioksit Nasıl Kullanılır?Klordioksit uygulaması için, belirli konsantrasyonda kl ... devamı