1) Hammadde Kabul ve StandardizasyonAmaç: Hedef peynir tipine uygun kazein:yağ dengesini, mikrobiyal/kimyasa ... devamı
1) Hammadde Kabul, Standardizasyon ve Ön HazırlıkAmaç: Yağ/protein dengesinin hedef ürüne g ... devamı
Toplam Kalite Yönetimi (TKY), süreçlerin tamamında sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini me ... devamı
Protein Kalıntılarının Mikrobiyolojik Risklerle İlişkisiGıda üretim tesisleri, sağlık hizmetleri, ilaç ... devamı
Oteller ve turizm tesislerinde müşteri memnuniyeti ve güvenliği, her zaman öncelikli konulardan biri olmuştur. ... devamı
Kildeki Mikrobiyal Kontaminasyonun RiskleriDoğal kilin içinde bakteri, mantar, maya ve hat ... devamı
Diatek ürünleri olan DiaNatura Base, DiaNatura Safe ve Klordioksit ürünlerini isimlerinin üstün ... devamı
ATP Testi Nedir ve Neden Önemlidir?ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan enerji taşıyıcı moleküld& ... devamı
Gıda endüstrisinde tüketicilerin sağlıklı, katkısız ve doğal ürünlere yönelmesiyle birlikte, doğal m ... devamı
ATP Nedir?ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan ve enerji taşıyıcı molekül olarak görev yapan bir ... devamı
ATP Kit ve Cihazlarının Başlıca Kullanım AlanlarıGıda Üretim ve İşleme Tesisleri:Gıda üretim hatl ... devamı
ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı