Oysa besin intoleransının gelişiminde besinlerin içeriklerine ya da sindirim sistemimizin daha ço ... devamı
Bakliyat adı verilen gruba hangi besinler girmektedir? Yer fıstığı, soya fasulyesi, kuru fasulye, yeşil fasulye, nohut, ... devamı
Klor dioksit gazı için üretilmiş tüpler kullanılarak ortamdaki miktarı tayin edilir. ... devamı
KLOR DİOKSİT NEDİR ? Klordioksit 1900’lü yıllardan bu yana dezenfektan olarak kullanılan bir oksida ... devamı
Klordioksit kullanımı ile sularda bulunan mikroorganizmalar yok edilerek hızlı ve kalıcı dezenfeksiyon sağlanmaktadır. ... devamı
Klordioksit son derece etkin bir biyosid olup 50 yıldan bu yana gıda endüstrisinde et, sebze ve meyvelerin dezenfeksiyon ... devamı
Mavi su ayak izi; ürünün üretimi için gerekli olan yüzey veya yeraltı suyu miktarıdır. ... devamı
GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VEKONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİKBİRİNCİ BÖL ... devamı
Hijyen Nedir?Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı
Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı
Salmonella:Genellikle mide krampları ve diyare ile birlikte akut gastroenteritidisi içerir.S. ... devamı
Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı