GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTESİNİN DENETİMİ VEKONTROLÜNE DAİR YÖNETMELİKBİRİNCİ BÖL ... devamı
Hijyen Nedir?Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı
Salmonella spp, insanların ve hayvanların bağırsak yolunda bulunan ve hastalığa neden olan bir bakteri türüdür ... devamı
Salmonella:Genellikle mide krampları ve diyare ile birlikte akut gastroenteritidisi içerir.S. ... devamı
Gıda Hijyeni Yönetmeliği'ne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.. ... devamı
İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edeb ... devamı
Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok öneml ... devamı
a) Otel Yatak odaları Oda günlük temizlik kontrol formu, oda temizliği sonrasında ilgili ... devamı
1.MUTFAK GİRİŞLERİNDE HİJYEN PASPASI BULUNDURULMASI GEREKLİDİR. ... devamı
Bir otel işletmesi için mutfak; yemek kalitesi, yiyecek maliyeti ve hijyen olmak üzere üç fak ... devamı
UMUMİ HIFZISSIHHA KANUNU Kanun Numarası: 1593Kabul Tarihi: 24/4/1930Yayımlandığı R. ... devamı
Süt ve Süt Ürünlerinin Hayatımızdaki Yeri Nedir? Süt ve süt ürünleri d ... devamı