HABERLER

Gluten Hangi Gıdalarda Bulunuyor?

Kuskus, İrmik 
Avrupanın ve dünyanın önde gelen firması ZeuLab'ın üretmiş olduğu Proteon Express ... devamı

2 yıl önce 2978 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Unda Sedimantasyon Testi

İlk olarak 3,2 g un tartıp 100 ml’lik kapaklı mezür içerisine alınır. ... devamı

2 yıl önce 5780 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Tekstür Analizi

2- Enstrümantal Metot ( Objektif Metot)  
Gıdaların duyusal özellikleri genel olarak görün ... devamı

2 yıl önce 5268 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Alerjen Tespiti İle İlgili Yeni Düzenleme

“Etikette belirtilmesi zorunlu alerjen bileşenler Ek-8 listesinde yer almaktadır. ... devamı

2 yıl önce 2416 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Kırmızı Et Alerjisi

Gün geçmiyor ki yeni bir alerji türü öğrenmeyelim. ... devamı

2 yıl önce 2850 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Besin Alerjisi ve Besin İntoleransı Arasındaki Farklar


  Oysa besin intoleransının gelişiminde besinlerin içeriklerine ya da sindirim sistemimizin daha ço ... devamı

3 yıl önce 3761 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Bakliyat Alerjisi ve Bakliyat Alerji Testi

Bakliyat adı verilen gruba hangi besinler girmektedir? Yer fıstığı, soya fasulyesi, kuru fasulye, yeşil fasulye, nohut, ... devamı

3 yıl önce 3548 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksit Ölçümü Nasıl Yapılır?

Klor dioksit gazı için üretilmiş tüpler kullanılarak ortamdaki miktarı tayin edilir. ... devamı

3 yıl önce 3697 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klor Dioksit Dozları

KLOR DİOKSİT NEDİR ?

Klordioksit 1900’lü yıllardan bu yana dezenfektan olarak kullanılan bir oksida ... devamı

3 yıl önce 5408 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tarımda Klordioksit Kullanımı

Klordioksit kullanımı ile sularda bulunan mikroorganizmalar yok edilerek hızlı ve kalıcı dezenfeksiyon sağlanmaktadır. ... devamı

3 yıl önce 7211 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Klordioksit Nedir? Klordioksit Faydaları

Klordioksit son derece etkin bir biyosid olup 50 yıldan bu yana gıda endüstrisinde et, sebze ve meyvelerin dezenfeksiyon ... devamı

3 yıl önce 11742 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği