Aromalar, gıdalara tat ve koku vermek amacıyla kullanılan maddelerdir. ... devamı
Dünyamızın en önemli sorunlarından birisi insanlara sağlıklı ve besleyici gıdaların ulaşamamasıdır. ... devamı
Bütün ham besinler özel bir tedbir alınmaz ise kısa veya uzun bir sürede ortaya çıkan bir bozulmaya ... devamı
Gıda güvenliğinin sağlanması, halk sağlığının korunması ve gıda üretimi için yaşamsal öneme sahip bir k ... devamı
Dünya genelinde alınan önlem ve kontrol uygulamalarına rağmen gıda kaynaklı Salmonella enfeksiyonları halk sağlığın ... devamı
Çiğ köfte; Doğu Anadolu Bölgesine özgü yöresel bir gıda olup, bulgur, pul biber, kimyon, nar ek ... devamı
TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Res ... devamı
TÜRK GIDA KODEKSİ BAHARAT TEBLİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Resmi Gazete: 10. ... devamı
Mikroorganizmalar, tüm diğer canlılar gibi uygun ortamlar bulduklarında beslenerek çoğalır, toprak, hava, insan v ... devamı
TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ
Süt ve süt ürünleri denilince akla çiğ süt, pastörize süt, UHT süt, yoğurt, don ... devamı
İnsan organizması çok sayıda birimlerden kurulmuştur. ... devamı