HABERLER

Aroma Yönetmeliğinde Değişiklik

Aromalar, gıdalara tat ve koku vermek amacıyla kullanılan maddelerdir. ... devamı

10 yıl önce 12918 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzeme Üretiminde Hijyen

Dünyamızın en önemli sorunlarından birisi insanlara sağlıklı ve besleyici gıdaların ulaşamamasıdır. ... devamı

10 yıl önce 12341 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Koruyucu Maddeler

Bütün ham besinler özel bir tedbir alınmaz ise kısa veya uzun bir sürede ortaya çıkan bir bozulmaya ... devamı

11 yıl önce 23298 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Güvenliğini Tehdit Eden Kimyasallar

Gıda güvenliğinin sağlanması, halk sağlığının korunması ve gıda üretimi için yaşamsal öneme sahip bir k ... devamı

11 yıl önce 14277 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Kaynaklı Salmonella Enfeksiyonları

Dünya genelinde alınan önlem ve kontrol uygulamalarına rağmen gıda kaynaklı Salmonella enfeksiyonları halk sağlığın ... devamı

11 yıl önce 8064 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Çiğ Köfte Üretiminde Yeni Uygulamalar

Çiğ köfte; Doğu Anadolu Bölgesine özgü yöresel bir gıda olup, bulgur, pul biber, kimyon, nar ek ... devamı

11 yıl önce 16815 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (Yeni)

TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ   Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Res ... devamı

11 yıl önce 8976 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği (Yeni)

TÜRK GIDA KODEKSİ BAHARAT TEBLİĞİ
Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi
Yayımlandığı Resmi Gazete: 10. ... devamı

12 yıl önce 9615 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

UV Işınları ile Ortam Sterilizasyonu

Mikroorganizmalar, tüm diğer canlılar gibi uygun ortamlar bulduklarında beslenerek çoğalır, toprak, hava, insan v&# ... devamı

12 yıl önce 125544 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği (YENİ)

 TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ

Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi

Ya ... devamı

13 yıl önce 19309 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünlerinde Türk Gıda Kodeksi Yönünden Mikrobiyolojik Kriterler

Süt ve süt ürünleri denilince akla çiğ süt, pastörize süt, UHT süt, yoğurt, don ... devamı

13 yıl önce 26298 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Hormon Kullanımı

İnsan organizması çok sayıda birimlerden kurulmuştur. ... devamı

13 yıl önce 14335 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği