HABERLER

Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (Yeni)

TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ   Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Res ... devamı

12 yıl önce 10040 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türk Gıda Kodeksi Baharat Tebliği (Yeni)

TÜRK GIDA KODEKSİ BAHARAT TEBLİĞİ
Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi
Yayımlandığı Resmi Gazete: 10. ... devamı

12 yıl önce 10263 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

UV Işınları ile Ortam Sterilizasyonu

Mikroorganizmalar, tüm diğer canlılar gibi uygun ortamlar bulduklarında beslenerek çoğalır, toprak, hava, insan v&# ... devamı

12 yıl önce 127957 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği (YENİ)

 TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ

Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi

Ya ... devamı

13 yıl önce 21056 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünlerinde Türk Gıda Kodeksi Yönünden Mikrobiyolojik Kriterler

Süt ve süt ürünleri denilince akla çiğ süt, pastörize süt, UHT süt, yoğurt, don ... devamı

13 yıl önce 27891 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Hormon Kullanımı

İnsan organizması çok sayıda birimlerden kurulmuştur. ... devamı

13 yıl önce 15698 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Hijyeni Yönetmeliği Yenilendi (17.12.2011)

Yürürlükten kaldırılan yönetmelik   MADDE 28 – (1) 27/8/2004 tarihli ve 25566 sayılı Resm ... devamı

13 yıl önce 10409 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Geleneksel Tulum Peyniri Yapımı

Tulum peyniri hayvan postu içinde yapılan Türkiye'nin çeşitli yörelerine özgü peynirlere verile ... devamı

14 yıl önce 57011 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Pastırmanın Özellikleri ve Üretiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Pastırma, tamamıyla Türklerin buluşu olan ve kendine özgü bir et konservesidir. ... devamı

14 yıl önce 33244 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Et ve Et Ürünlerinde Tuzlama ve Kürleme

Besin maddelerinin muhafaza edilme yöntemleri, en az sağlıklı bir şekilde işlenip tüketiciye sunulması kadar bü ... devamı

14 yıl önce 51965 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Domates Kurutma Teknolojisi

Meyve ve sebzeler yapılarında yaklasık % 95 oranında su içerir. ... devamı

14 yıl önce 29729 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_3

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamalarını içeren makale serimizin üçüncü ve son b& ... devamı

14 yıl önce 8912 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği