TÜRK GIDA KODEKSİ GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Res ... devamı
TÜRK GIDA KODEKSİ BAHARAT TEBLİĞİ Yetki Kanunu : Türk Gıda Kodeksi Yayımlandığı Resmi Gazete: 10. ... devamı
Mikroorganizmalar, tüm diğer canlılar gibi uygun ortamlar bulduklarında beslenerek çoğalır, toprak, hava, insan v ... devamı
TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ
Süt ve süt ürünleri denilince akla çiğ süt, pastörize süt, UHT süt, yoğurt, don ... devamı
İnsan organizması çok sayıda birimlerden kurulmuştur. ... devamı
Yürürlükten kaldırılan yönetmelik MADDE 28 – (1) 27/8/2004 tarihli ve 25566 sayılı Resm ... devamı
Tulum peyniri hayvan postu içinde yapılan Türkiye'nin çeşitli yörelerine özgü peynirlere verile ... devamı
Pastırma, tamamıyla Türklerin buluşu olan ve kendine özgü bir et konservesidir. ... devamı
Besin maddelerinin muhafaza edilme yöntemleri, en az sağlıklı bir şekilde işlenip tüketiciye sunulması kadar bü ... devamı
Meyve ve sebzeler yapılarında yaklasık % 95 oranında su içerir. ... devamı
Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamalarını içeren makale serimizin üçüncü ve son b& ... devamı