HABERLER

Gıdalardaki Gizli Zehir: Aflatoksinler

Aflatoksinler, gıdalar ve yemlerin üzerinde veya içerisinde bulunan Aspergillus flavus veya A. ... devamı

13 yıl önce 19808 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Escherichia coli O104: H4 (STEC O104:H4)

Escherichia coli O104: H4 (STEC O104:H4) memelilerin alt bağırsaklarında yaşayan, E. ... devamı

14 yıl önce 11021 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Dondurulmuş Gıdalar

Özellikle çalışan kesimin günlük hayatlarındaki yoğunluk, pratik yaşama alışkanlıkları kazanma zorunluluğ ... devamı

14 yıl önce 23103 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

IFS ve EUROGAP

IFS Fransız (FCD) ve Alman (HDE) gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları bir gıda güvenliği standardıdır. ... devamı

15 yıl önce 6621 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

BRC Standartları

BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş ... devamı

15 yıl önce 11958 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği