Güvenli Gıdalar Hazırlamak İçin Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Altın Kuralları 1. ... devamı
Personel ve Personel Hijyeni SOP1: Çalışan sağlığı ve personel hijyeniSOP2: El yıkamaSOP3: Eldiven ve ... devamı
Yetki Kanunu: 5179, 3285|br||br|Yayımlandığı R.Gazete: 08.01. ... devamı
GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ’NİN FELSEFESİ Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğimiz, 29 ... devamı
- ÇalışanlarYıkanmamış eller- Çalışma yüzeyleriKirli kesme tahtalarıTezgahlar- E ... devamı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Des ... devamı
Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salç ... devamı
Diatek tarafından üretilen Dia Natura Base ürününü ürünlerinizi korumada ve raf ... devamı
1. ... devamı
15 Tehlikeli Gıda Katkı Maddesi: Allerji, Astım, Beyin hasarı, Kanser Oluşturabilen Bu Şaibeli Katkı Maddelerine Gerçekt ... devamı
Hijyen Nedir? Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı
Organik tarım ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik olarak ... devamı