HABERLER

Gıda Güvenliği İçin Dünya Sağlık Örgütünün 10 Altın Kuralı

Güvenli Gıdalar Hazırlamak İçin Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Altın Kuralları 1. ... devamı

6 yıl önce 9275 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalar ve Gıda İşletmeleri İçin Standart Operasyon Prosedürleri

Personel ve Personel Hijyeni  SOP1: Çalışan sağlığı ve personel hijyeni
SOP2: El yıkama
SOP3: Eldiven ve ... devamı

6 yıl önce 5359 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar


  GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ’NİN FELSEFESİ Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğimiz, 29 ... devamı

6 yıl önce 10266 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?

- Çalışanlar
Yıkanmamış eller
- Çalışma yüzeyleri
Kirli kesme tahtaları
Tezgahlar
- E ... devamı

6 yıl önce 20902 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

AB Hijyen Standartları Projesi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Des ... devamı

6 yıl önce 6223 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salç ... devamı

6 yıl önce 5140 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

 Diatek tarafından üretilen Dia Natura Base ürününü ürünlerinizi korumada ve raf &# ... devamı

6 yıl önce 24684 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tehlikeli Gıda Katkı Maddeleri

15 Tehlikeli Gıda Katkı Maddesi: Allerji, Astım, Beyin hasarı, Kanser Oluşturabilen Bu Şaibeli Katkı Maddelerine Gerçekt ... devamı

6 yıl önce 19942 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Hijyen Nedir?  Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

6 yıl önce 12939 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Organik Tarım

  Organik tarım ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik olarak ... devamı

7 yıl önce 7206 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği