HABERLER

Food-Tech Eurasia 2016 Fuarı'na Katıldık.

2-5.Kasım.2016 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP'ta, 22. Avrasya Ambalaj Fuarı düzenlendi. ... devamı

8 yıl önce 6209 Okunma Diğer Ürünler

Seracılık (1. Bölüm)

Dış iklim faktörlerinin etkisini kaldırarak gerekli özel çevre şartlarının oluşturulması ile alçak ve yüksek sistemler içinde ... devamı

9 yıl önce 24647 Okunma Diğer Ürünler

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Nasıl Alınır?

İşyeri açma ve çalışma ruhsatı, konuda yetkilendirilmiş idari birimler tarafından, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişki ... devamı

9 yıl önce 97349 Okunma Diğer Ürünler

Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığına TSE Standardı

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) ‘Kırmızı Kabuklu Antep Fıstığı” standardını 24 Mart 2016 tarihinde yapılan Teknik Kurul top ... devamı

9 yıl önce 7320 Okunma Diğer Ürünler

Sterilizasyon ile Dezenfeksiyon Nedir?

Sterilizasyon ve dezenfeksiyon kelimeleri anlamsal olarak farklı olmasına rağmen sıklıkla aynı anlamdaymış gibi algılanır. ... devamı

9 yıl önce 62980 Okunma Diğer Ürünler

Hazır Çorbada Yapılan Analizler

Hazır çorbada yapılan mikrobiyolojik analizler TSE 3190 standardı ile belirlenmektedir. ... devamı

9 yıl önce 10938 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Hazır Çorba Üretimi

Kurutulmuş, konserve edilmiş yada dondurulmuş halde tüketiciye sunulan çorba karışımları içinde kurutulmuş çorbalar daha az h ... devamı

9 yıl önce 25452 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (2. bölüm)

Gıdalar işleme, hazırlama gibi işlemler sırasında çok kolay bulaşmaya maruz kalırlar. ... devamı

9 yıl önce 11234 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Satan İşletmeler için Hijyen Kılavuzu (1. bölüm)

Ortam ve yüzeylerin nasıl olması ve temizliğin nasıl yapılması gerektiğini, hijyen analizlerinizde size yardımcı olacak tekni ... devamı

9 yıl önce 12572 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Çiğ Sütün Üretimi, Depolanması ve Taşınması (2. bölüm)

Çiğ sütün üretiminde sağım hijyeni, sütün depolanması, taşımada dikkat edilecek unsurlar gibi konulara değineceğiz. ... devamı

9 yıl önce 18404 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Çiğ Sütün Hijyenik Üretimi (1.bölüm)

Çiğ sütün hijyenik üretimi ile ilgili hazırladığımız yazı dizisinin bu ilk kısmında hayvanların barındığı alanların hijyenine ... devamı

9 yıl önce 9130 Okunma Diğer Ürünler

Fırıncılık ve Pastane Mamülleri Üretim Hijyen Şartları (2.bölüm)

Bu yazımızda gıda maddesi atıkları, personel hijyeni, el hijyeni, malzeme kabul ve kullanım koşulları, gıda maddelerin taşın ... devamı

9 yıl önce 12967 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği