Pestil, enerji, vitamin ve mineral değeri yüksek olan geleneksel gıdalarımızdandır. ... devamı
Ülkemizde pek çok helva sıklıkla tüketilmektedir. ... devamı
Ketçap, domates, şeker ve baharatlardan yapılan bir sos olup, olgun ve kırmızı renkli domates ve domates suyu, domates k ... devamı
Fermente gıdalar, çeşitli bakteri ve mantar türlerinin, fermentasyon adı veirlen tepkimeleri gerçekleştirmesi ... devamı
Ekmek hamuru hazırlarken yapının temelini oluşturan maddeler un, su, maya ve tuzdur. ... devamı
Ayran, yoğurt, su ve tuzdan oluşan geleneksel bir Türk içeceğidir. ... devamı
Her sene, özellikle kış aylarında yeni grip türleri ile karşı karşıya kalıyoruz. ... devamı
Rhododendron türü bitkilerin çiçeklerinden beslenen arılar tarafından oluşturulan balın yenmesiyle meydan ... devamı
Sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemi günümüzde tartışma götürmez bir gerçek olarak hayatı ... devamı
Domuz gribi nedir? Domuz gribi influenza ailesinden pandemik H1N1 virüsüdür. ... devamı
Kurtulmuşlar Gıda Sanayi A.Ş. ... devamı