HABERLER

Turşu Üretimi ve Mikrobiyolojik Özellikleri

Turşu, yüzlerce yıllık bir geçmişe sahiptir. ... devamı

10 yıl önce 46168 Okunma Diğer Ürünler

Pestil Üretimi

Pestil, enerji, vitamin ve mineral değeri yüksek olan geleneksel gıdalarımızdandır. ... devamı

10 yıl önce 20337 Okunma Diğer Ürünler

Helva Üretimi

Ülkemizde pek çok helva sıklıkla tüketilmektedir. ... devamı

10 yıl önce 26043 Okunma Diğer Ürünler

Ketçap Nedir ve Nasıl Üretilir

Ketçap, domates, şeker ve baharatlardan yapılan bir sos olup, olgun ve kırmızı renkli domates ve domates suyu, domates k ... devamı

13 yıl önce 58237 Okunma Diğer Ürünler

Fermente Gıdalar ve Laktik Asit Bakterileri

Fermente gıdalar, çeşitli bakteri ve mantar türlerinin, fermentasyon adı veirlen tepkimeleri gerçekleştirmesi ... devamı

14 yıl önce 121482 Okunma Diğer Ürünler

Ekmek Üretiminde Temel ve Yardımcı Bileşenler ve Hamur Üzerine Etkileri

Ekmek hamuru hazırlarken yapının temelini oluşturan maddeler un, su, maya ve tuzdur. ... devamı

14 yıl önce 36605 Okunma Diğer Ürünler

Ayran Teknolojisi

Ayran, yoğurt, su ve tuzdan oluşan geleneksel bir Türk içeceğidir. ... devamı

14 yıl önce 68582 Okunma Diğer Ürünler

Soğuk Algınlığı, Mevsimsel Grip ve Domuz Gribi Arasındaki Farklar

Her sene, özellikle kış aylarında yeni grip türleri ile karşı karşıya kalıyoruz. ... devamı

15 yıl önce 12297 Okunma Diğer Ürünler

Deli Bal Zehirlenmesi

Rhododendron türü bitkilerin çiçeklerinden beslenen arılar tarafından oluşturulan balın yenmesiyle meydan ... devamı

15 yıl önce 31152 Okunma Diğer Ürünler

Bilinçli Tüketicinin Meyve Suyu Rehberi

Sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemi günümüzde tartışma götürmez bir gerçek olarak hayatı ... devamı

15 yıl önce 27841 Okunma Diğer Ürünler

Domuz Gribi

Domuz gribi nedir?
Domuz gribi influenza ailesinden pandemik H1N1 virüsüdür. ... devamı

16 yıl önce 7494 Okunma Diğer Ürünler