Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınl ... devamı
Fırın ve pastane gibi unlu mamüllerin üretildiği işyerlerinin uyması gereken pek çok hijyenik kriter vardır. ... devamı
Ülkemizde sıklıkla tüketilen tarhana çorbası buğday unu, yoğurt, maya ve çeşitli sebzeler kullanılarak yapılmaktadır. ... devamı
Restoranlarda tükettiğimiz gıdaların üretim ortamlarının hijyen kriterlerine uygunluğunu bilmek tüketiciye güven veren bir ol ... devamı
Sofralarımızda yeni bir lezzet olan siyah pirinç, beyaz pirince göre daha fazla besin değerine sahiptir. ... devamı
Bakterinin dezenfektan tarafından öldürülmesinin, dezenfektan konsantrasyonu ve bakterinin dezenfektanla temas süresine bağlı ... devamı
Tavsiye edilen tüketim tarihi, bir gıda maddesinin kalitesini (örneğin lezzeti) en üst düzeyde korumasının makul olarak bekle ... devamı
ıhlamur bitkisi özellikle kış aylarında çay olarak tüketilen bir bitkidir. ... devamı
Lipolitik mikroorganizmalar özellikle süt ürünlerinde süt yağını parçalayarak istenmeyen tat ve kokulara neden olurlar. ... devamı
Bakanlık, peynirlerin pazarlarda uygun şartlarda satışının gerçekleşebileceğini açıkladı. ... devamı
Çiftlikte Kesilen Küçük Miktarlardaki Kanatlı ve Tavşanımsı Etlerinin Doğrudan Arzına Dair Yönetmelik yayınlandı. ... devamı
Okullarda hijyen kuralları gereği, tuvaletlere ve kantinlere hijyenik paspas konabilir. ... devamı