HABERLER

Trileçe Hakkında Bilmediklerimiz

Trileçe orjinal adıyla "Tres Leches" ispanyolcada "Üç Süt" anlamına gelmektedir. 19. ... devamı

10 yıl önce 19508 Okunma Diğer Ürünler

Zeytin Salamurası ve Fermantasyon

zeytin salamurası, zeytin tuz oranı, zeytin fermantasyonu, zeytinde görülen bozulmalar, zeytindeki bakteriler, zeytindeki may ... devamı

10 yıl önce 38395 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sofralık Zeytin Üretimi

zeytin üretimi, sofralık zeytin nasıl yapılır, sofralık zeytin üretim aşamalar, zeytin üretiminde dikkat edilmesi gerekenler, ... devamı

10 yıl önce 11736 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Turşulardaki Bozulmalar ve Önleme Şekilleri

turşu bozulması, turşu küflenmesi, turşu rengi değişmesi, turşu bozulur mu, turşularda bozulma nasıl olur, turşunun raf ömrü, ... devamı

10 yıl önce 236227 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Turşu Üretimi ve Mikrobiyolojik Özellikleri

turşu üretimi, turşu analizleri, turşudaki bakteriler, turşu küflenmesi, turşu mayalanması, turşu yapımı, turşu malzemeleri, ... devamı

10 yıl önce 42006 Okunma Diğer Ürünler

Duyusal Analiz

duyusal analiz nedir, duyusal analiz teknikleri, duyusal analiz yöntemleri, duyusal testler nasıl yapılır, duyusal testler na ... devamı

10 yıl önce 26067 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Pestil Üretimi

pestil yapımı, pestil üretimi, pestil analizleri, pestil raf ömrü, pestil malzemeleri, pestil özellikleri, pestilde dikkat ed ... devamı

10 yıl önce 19030 Okunma Diğer Ürünler

Pişmaniye Üretimi ve Özellikleri

pişmaniye yapımı, pişmaniye üretimi, pişmaniye kalite özellikleri, pişmaniye duyusal özellikleri, pişmaniye mikrobiyolojik öz ... devamı

10 yıl önce 25547 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Helva Üretimi

helva üretimi, helva yapımı,helva çeşitleri, helva özellikleri, helva tebliği, helva analizi, helva malzemeleri, helva bozulm ... devamı

10 yıl önce 23416 Okunma Diğer Ürünler

Baklava için TSE Standardı

baklava standardı, baklava analizleri, baklavadaki bakteriler, baklavanın raf ömrü, baklava nasıl yapılır, baklava üretimi na ... devamı

10 yıl önce 13870 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünleri Tebliğinde Düzenleme

et kodeks, et tebliği, et tebliği maddeleri, et ürünlerindeki kurallar, kırmızı et kodeks, et etiketleri nasıl olmalı ... devamı

10 yıl önce 11130 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Peynir Tebliğinde Önemli Değişiklikler

peynir kodeksi, peynir tebliği, peynir tebliğ değişikliği, peynir üretiminde dikkat edilecek unsurlar, peynir ambalajı, peyni ... devamı

10 yıl önce 11955 Okunma Mikrobiyolojik Analiz