HABERLER

Mozzarella Peyniri Üretimi

Tüm dünyaca bilinen peynirlerden biri olan Mozzarella peyniri İtalya'da doğmuştur. ... devamı

10 yıl önce 38929 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Siyah Çay ve Üretimi

Sık tüketilen siyah çay, Camellia sinensis (Linnaeus) O. ... devamı

10 yıl önce 19012 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Su Ürünlerinde İşleme Teknikleri

Bir önceki yazımızda su ürünlerini uzun süre muhafaza etmek için işleme aşamalarına hazırlıktan bahsetmiştik (bkz. ... devamı

10 yıl önce 15025 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Su Ürünlerinde Tazelik ve İşlemeye Hazırlık

Su Ürünleri tazeliğini uzun sure muhafaza edilebilmesi için bazı işlemlerden geçirilmelidir. ... devamı

10 yıl önce 15204 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Maden Suyu ve Analizleri

Maden suyu, jeolojik ve fiziksel olarak koruma altında tutulan yeraltı sularından kuyu açılarak veya kaynaktan doldurularak e ... devamı

10 yıl önce 19836 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süttozu Nasıl Üretilir?

süttozu nedir, kondense süt nedir, koyulaştırılmış süt, kurutulmuş süt, süt kurutma, süttozu nasıl üretilir, süttozu kullanım ... devamı

10 yıl önce 30687 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Trileçe Hakkında Bilmediklerimiz

Trileçe orjinal adıyla "Tres Leches" ispanyolcada "Üç Süt" anlamına gelmektedir. 19. ... devamı

10 yıl önce 21325 Okunma Diğer Ürünler

Zeytin Salamurası ve Fermantasyon

zeytin salamurası, zeytin tuz oranı, zeytin fermantasyonu, zeytinde görülen bozulmalar, zeytindeki bakteriler, zeytindeki may ... devamı

10 yıl önce 41026 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sofralık Zeytin Üretimi

zeytin üretimi, sofralık zeytin nasıl yapılır, sofralık zeytin üretim aşamalar, zeytin üretiminde dikkat edilmesi gerekenler, ... devamı

10 yıl önce 12263 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Turşulardaki Bozulmalar ve Önleme Şekilleri

turşu bozulması, turşu küflenmesi, turşu rengi değişmesi, turşu bozulur mu, turşularda bozulma nasıl olur, turşunun raf ömrü, ... devamı

10 yıl önce 238239 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Turşu Üretimi ve Mikrobiyolojik Özellikleri

turşu üretimi, turşu analizleri, turşudaki bakteriler, turşu küflenmesi, turşu mayalanması, turşu yapımı, turşu malzemeleri, ... devamı

10 yıl önce 44925 Okunma Diğer Ürünler

Duyusal Analiz

duyusal analiz nedir, duyusal analiz teknikleri, duyusal analiz yöntemleri, duyusal testler nasıl yapılır, duyusal testler na ... devamı

10 yıl önce 27328 Okunma Mikrobiyolojik Analiz