Raf ömrü analizi, raf ömrü nedir, gıdalarda raf ömrü, gıda koruyucuları, bitkisel koruyucu, gıdalarda bozulma etkenleri, raf ... devamı
Staphylococcus Chromogenic Agar (SCA), Stafilokok analizi, S. aureus, S. xylosus, S. saprophyticus, S. ... devamı
Heterotrofik bakteri nedir, Heterotrofik bakteri analizi, Heterotrofik bakteri, şebeke suyu, su analizi, Heterotrofik bakteri ... devamı
şarap mayası, şarap bakterisi, şarap analizi, şarap mikrobiyolojisi, şarap testi, bozuk şarap, Saccharomyces cerevisiae, şara ... devamı
biradaki bakteriler, bira mayası, bira bozulması, bira analizi, biradaki mikroogranizmalar, saccharomyces, bira besiyeri, bir ... devamı
Enterococcus analizi, Enterekok analizi, Enterobacteriaceae analizi, Enterokok Enterobacteriaceae karşılaştırması, Mikrobiyol ... devamı
dericilikte koruma, deri sanayi, tuzdaki mikroorganizma, koruyucu olarak tuz ... devamı
İnsan sağlığı ve hijyen konularının gittikçe önem kazandığı günümüzde, ambalaj ve gıda güvenliği ilişkisi ön plana çıkarken, ... devamı
Laboratuvarlarda genelde yüzey silmek için alkoller kullanılır, burada alkol kullanımın yeterlilik düzeyi üzerinde biraz dura ... devamı
İçeriği yoğun olarak kimyasal maddelerden oluşan bir üründen bahsettiğimiz için, aklımıza doğrudan üzerinde küf-maya-bakteri ... devamı
Gıda korumada amaç, gıdaların ilk günkü özelliklerini mümkün mertebe koruyarak daha uzun süre saklayabilmektir, yani raf ömrü ... devamı
Mikrobiyolojik kriter oluşturabilmek için gıdada bulunan mikroorganizma gruplarının belirlenmesi, bunların toksin veya metabo ... devamı