Condalab'ın üretmiş olduğu bir E.coli Koliform kromojenik besiyeri (CCA), su ve gıda örneklerinden E. ... devamı
Hayatın pek çok alanında görülebilen biyofilmler, gıda sanayisini ilgilendiren en önemli sorunlardan biri ... devamı
Chromogenic Agar for Vancomycin-Resistant Enterococcus (VRE) besiyeri Vancomycin – Dirençli Ent ... devamı
Neden raf ömrü analizi yapılır? Gıda güvenliği açısından raf ömrü süresi çok ... devamı
Minimal organik besin düzeyinde büyüyebilen heterotrofik mikroorganizmalar, su arıtma sistemlerinde g ... devamı
Şarap Üretimi
Bira Üretimi Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan sta ... devamı
"Entero" kelimesiyle başlayan bu iki bakteri grubu zaman zaman birbirleriyle karıştırılabilmektedir. ... devamı
Dericilik günümüzde çok geniş bir iş sahasına sahiptir. ... devamı
İşletmelerde bulunan mikrobiyoloji laboratuvarlarında son üründen kullanma suyuna çeşitli mikrobiyolojik ana ... devamı
Kremler, şampuanlar, losyonlar, rujlar, parfümler, ıslak mendiller, rimeller, saç spreyleri… Bazen temizlik, ... devamı
Gıda güvenliği, FAO-WHO Codex Alimentarius uzmanlar komisyonu tarafından " sağlıklı ve kusursuz gıda üretimi sağlam ... devamı