Minimal organik besin düzeyinde büyüyebilen heterotrofik mikroorganizmalar, su arıtma sistemlerinde g ... devamı
Şarap Üretimi
Bira Üretimi Türk Standartları Enstitüsü tarafından hazırlanan sta ... devamı
"Entero" kelimesiyle başlayan bu iki bakteri grubu zaman zaman birbirleriyle karıştırılabilmektedir. ... devamı
Dericilik günümüzde çok geniş bir iş sahasına sahiptir. ... devamı
İşletmelerde bulunan mikrobiyoloji laboratuvarlarında son üründen kullanma suyuna çeşitli mikrobiyolojik ana ... devamı
Kremler, şampuanlar, losyonlar, rujlar, parfümler, ıslak mendiller, rimeller, saç spreyleri… Bazen temizlik, ... devamı
Gıda güvenliği, FAO-WHO Codex Alimentarius uzmanlar komisyonu tarafından " sağlıklı ve kusursuz gıda üretimi sağlam ... devamı
Eski Mısır’da kullanılan sürmelerden nanoteknoloji ürünükırışıklık kremlerine uzun ve kökl ... devamı
Meyve suları, asitliklerinin yüksek olması nedeniyle bakteri gelişimine olanak sağlamayan güvenli gıdalar olarak de ... devamı
Yaygın kullanım alanına sahip ve Latince ismi ‘’Salvia officinalis’’ olan adaçayı, ballıbabagill ... devamı
Son dönemlerde gerek ülkemizde gerekse dünyanın birçok ülkesinde, alternatif tıbbın faydaları yadsın ... devamı