Havadaki mikrobiyal yükün ölçülmesinde, klasik yöntem olan petri açma metodu ... devamı
Tüm gıda ürünlerinde olduğu gibi, et ve et ürünlerinin üretiminde de dikkat edilmesi g ... devamı
Halk arasında şeker hastalığı olarak da bilinen diyabet hastalığı (Diabetes Mellitus), tüm toplumlarda yaygın olarak g ... devamı
Gıdalar insanlarda çeşitli reaksiyonlara sebep olabilirler. ... devamı
Şeker, günlük hayatımızda tüketmekten keyif aldığımız hemen her gıdanın içerisinde doğal veya yapay olara ... devamı
Çevre ve Orman Bakanlığı “Denizlerde Kurulan Balık Yetiştiriciliği Tesislerinin İzlenmesine İlişkin Tebliğ” ... devamı
Gıdalardaki yağlar veya daha bilimsel bir ifadeyle onların yağ asitleri başlıca üç çesit yağ asidinden olusmak ... devamı
Bacillus cereus ve sebep olduğu gıda zehirlenmeleri ile ilgili daha önce bir makale yayınlamıştık. ... devamı
Kaynak Sularında Parametreler: Fiziksel: Renk (Pt/Co): 5 birim & ... devamı
İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği kapsamında çalışılan parametreler İçme-Kull ... devamı
Duyusal Muayene Etin Rengi: Soluk, hafif kırmızı ve koyu kırmızı arasında değişebilir. ... devamı
Su, hayatın devamı için vazgeçilmez olan tek besin maddesidir. ... devamı