Üretim Hijyeni Mikrobiyolojik Kriterleri, et ürünleri hijyeni ... devamı
Hububat ve Fırıncılık Ürünlerinde Mikrobiyolojik Kriterler ... devamı
Hazır yemeklerde aranan mikrobiyolojik kriterler Gıda ve Koruma Genel Müdürlüğü Türk Gıda Kodeksi'nde yayınlanmıştır. ... devamı
Aralık 2011 itibarıyla değişmiş olan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği ... devamı
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği'nde, bu ürünlerin sahip olmaları gereken değerler belirtilmiştir ... devamı
Havanın Mikrobiyal Yükü ve Ortam Havası Dezenfeksiyonu ... devamı
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği'ne göre, Et ve Et Ürünlerinde aranacak mikroorganizmalar ve limitleri ... devamı
Bu Tebliğin amacı, tüketime sunulan ekmek, ekmek çeşitleri, diğer ekmek çeşitleri ve ekşi hamur ekmeklerinin tekniğine uygun ... devamı
29.12. ... devamı
Ketçap, Salça, şeker (glikoz şurubu), sirke, tuz, nişasta ve koruyucuların pastörize edilmesiyle elde edilen bir üründür. ... devamı
Daha az maliyetle elde edilen ve gazozdan çikolataya pek çok üründe kullanılan nişasta bazlı şekerin (NBŞ), tüketicilerde ile ... devamı
Halk arasında şeker hastalığı olarak da bilinen diyabet hastalığı (Diabetes Mellitus), tüm toplumlarda yaygın olarak görülen ... devamı